banner

КОМПАНИЯТА

Нашата компания

Нашата компания е основана през 1994 г. в Солун. Първоначалната идея за предоставяне на  надеждни решения в сектора на хранително-вкусовата промишленост се зароди рано и стартирахме дейността си с кураж, желание и визия за нашата компания. След като навлязохме в сектора на хранително-вкусовата промишленост, постепенно внедрихме нови продукти и придобихме от нашите собствени клиенти основните ключове за правилно обслужване. Известно е, че в резултат на нашата всеотдайност и многочасова работа, ние успяхме да изградим доверие през призмата на предоставяните от нас бързи, ефективни и сигурни решения, скоростно обслужване и качество.

В резултат на това, след 20 години опит в индустрията ни, ние Ви предлагаме навреме и надеждно нашите продукти в приятелска атмосфера на сътрудничество.

Нашата философия

Философията на компанията, със стабилна ориентация към професионализма, се основава на непрестанния интерес към нови иновативни продукти, наред с отличното качество на конкурентни цени, с фокус върху максимално най-доброто облужване на нашите клиенти.

MASTER BELT 2017